1/4

Båtuthyrning / båtcharter utomlands. Av oss kan ni hyra båt tryggt till bästa pris i Kroatien, Grekland, Turkiet, Västindien och övriga länder. Låt oss arrangerar er segling och båtsemester eller det perfekta eventet för företaget. Varmt välkomna.

 

Hyr båt i Grekland, Kroatien, Turkiet, Karibien, Thailand, Seychellerna och övriga världen. Vi har under åren byggt upp ett stort förtroende med utvalda marinor runt om i värden. Kontakta oss så skickar vi en Pdf offert. Uppge när, hur många ni är och var ni vill segla så ordnar vi resten. 

Bekanta er med vår online sida boatcharter-online.com där ni själva kan boka  er resa till bästa pris.  Våra återkommande  kunder är ett bra betyg  på att allt fungerar bra.    

Varmt välkomna till oss.

 

HYR BÅT UTOMLANDS MED YACHTCHARTER SWEDEN

Nedan finner ni lite information om våra vanligaste destinationer.  Övriga länder  finner ni på vår online sida

   FLYG                       OFFERT               HOTELL

  VÄDER                     KARTOR             HYRA BÅT

KROATIEN 

Välkomna till Kroatien och alla orter längs med den långa kusten från norr till söder. Den Kroatiska kusten är ett paradis för seglare. Adriatiska havet är djupt och har underbart kristallklart vatten. Det finns väldigt få grund, vilket gör seglingen till en njutning.

Söker ni båt på andra orter än där vi har våra baser i Split / Trogir så besök vår online sida för  KROATIEN. Ni finner alla uthyrnings orter längst ner på sidan. . 

Sök på  SPECIAL ERBJUDANDEN och på Kroatien. Uthyrningen är från lördag till lördag. Välkomna.

ONLINE ORTER KROATIEN

GREKLAND 

Välkomna till Greklands vackra skärgård. Här är allt som det alltid har varit och man känner historiens vingslag.  Läs om de 4 stora seglingsområderna i broschyren till vänster. Vi satsar stort på Grekland som är helt underbart för charter med sitt solsäkra klimat och varma vatten.  Det finns väldigt få grund, vilket gör seglingen till en njutning. Läs mer om GREKLAND, där ni finner alla uthyrnings orter länst ner på sidan. Väl där ser ni utbudet av bårtar.

 Sök på  SPECIAL ERBJUDANDEN.

och Grekland. Välkomna. 

ONLINE ORTER GREKLAND

TURKIET 

LÄS MER 

ONLINE ORTER TURKIET

Turkiet blir allt populärare att segla i med sina traditionella städer och livliga moderna marinor. Här finner ni historiska ruiner och otaliga kristallklara kuster. Kort sagt Turkiet ett fantastiskt land med sin vackra skärgård, tradition, modernitet, välkomnande lokalbefolkning och bra restauranger. På Turkiets västra kust finner ni idealiska seglingsförhållanden med ofta stadiga nordvästliga vindar. Vi hyr ut båtar på orterna nedan. 

På första sidan kan ni välja SPECIAL ERBJUDANDEN

och söka på Turkiet.  Uthyrningen är från Lördag tll Lördag. Välkomna.

BRASILIEN 

Att segla på vinterhalvåret är inte fel. Här kommer lite kort information om vår populäraste exsotiska platser. Är man några stycken så kan det bli ett riktigt bra alternativ gemfört med en vanlig charter resa. Både när det gäller upplevelse och ekonomi. Här får ni lite förhands information om våra mest besökta destinationer. Övriga finner ni här LÄS MER

BRASILEN

 

Flyg till Rio de Janeiro och segla i Angra dos Reis. Söder om Rio de Janeiro breder en lång kusträcka ut sig med inbjudande stränder. I området runt Angra dos Reis finns det många i vackra öar att besöka.Turismen här är sparsam och det är lätt att hitta egna vikar som man kan ankra upp i och njuta av ostördheten. Det finns 365 öar i området och över 2000 stränder att besöka. Kort sagt ett segelparadis 

THAILAND 

THAILAND

 

Segla med oss i ett av de mest ovanliga och unika områden i världen. Den slående skönheten av Thailand´s Andaman Sea erbjuder en mycket vacker och härlig segling i lugna vatten. Lägg till i bedårande vikar och njut av utsiktern, varma bad och vita stränder. Upptäck öarna utanför Phuket under en seglingsvecka och bo andra veckan i land med upplevelser som elefantsafari, trekking i djungeln och besök i det spännande Bangkok. Segla ut till de vackra öarna Phang Nga Bay, Krabi, Phi Phi Islands och Butang Islands, alla med sina gyllene stränder och undervattensliv. Snorkla bland

koraller och fiskar i alla färger och former.  Läs mer

KARIBIEN

KARIBIEN

 

Västindien är mer än 100 mil från norr till söder och ännu mer från öst till väst. Västindien/ Karibien omfattar några av de vackraste öarna på jorden. Området består av en stor mängd öar i ett enormt vidsträckta hav, med en stor blandning av olika kulturer. Brittiska Jungfruöarna, med Tortola i centrum, anses vara en av de bästa charterdestinationer i världen för segling och kryssningar. Öarna är kända för sin säkerhet och bra ankringsplatser. Brittiska Jungfruöarna BVI ligger inbäddat i Sir Francis Drake kanalen och området är enkelt att navigera i. De ljumma passadvindarna ger er en lugn och upplevelse av segling. Här hittar ni en perfekt blandning av seglingsupplevelser att njuta av!
 

Läs mer om Karibien. 

nice sail.jpg