KÖP BÅT FINANSIERA MED CHARTER.  BENETEAU  JEANNEAU HANSE BAVARIA M.M.

Om du är båtägare och vill hyra ut din båt för charter på vår webbplats, vänligen kontakta oss här. Yachtcharter Göteborg är en del av Booking Manager, det största världsomspännande båtcharternätverket som gör det möjligt för båtägare att hyra sina båtar till alla större byråer runt om i världen för charter i Sverige.  KONTAKTA OSS HÄR

KÖP DIN DRÖMBÅT FINANSIERA BÅTEN MED CHARTER GENOM OSS.

 

Att hyra ut och äga båten hemma i Sverige är tryggt, säkert och lönsamt.

Vi har flera bra köp och sälj  koncept. Marinpartners erbjuder bästa pris på märken som Jeanneau, Bavaria och Hanse m.m. 

Köper ni  båt genom oss är ni prioriterade som båtägare. Vi har så stort kundunderlag att vi kan lämna inkomst garanti för charter. Lämna in er båt till försäljning och vi hyr ut den tills den blir såld eller det bästa - hyr ut den gamla båten och den nya. Köp tryggt här hemma i Sverige utan att pantsätta den nya båten i främmande land.

 

Ni tänkte kanske segla utomlands på varmare breddgrader?

 

Segla var ni vill - vi ordnar er charter resa där ni vill segla. Byt en vecka här hemma mot likvärdig båt utomlands på en av våra destinationer runt om i världen. Alternativen är många och vi har bra lösningar.  Varmt välkomna att till oss så förklarar vi mer.

HYR UT DIN BÅT GENOM OSS. 

 Vi på Yachtcharter har över 25 års erfarenhet av båtar och båtuthyrning.

 

 Ni som båtägare ställer er båt till förfogande hos flera av våra samarbetspartners, vilket innebär kraftigt ökad möjlighet att få er båt uthyrd. Vi har ett mycket stort kontaktnät i Sverige och i övriga världen.

Tillsammans med våra kontakter har vi kommit fram till att något måste göras avseende ersättningsnivåer till båtägarna samt tydligheten i olika rabattsystem.

Vi i Sverige måste inse att vi lever i ett datasamhälle med de möjligheter Internet ger.

Vi har därför beslutat att vi skall ge båtägarna en fast ersättning och sedan kunna vara flexibla med rabatter och olika provisioner till våra återförsäljare i världen. Detta gör det enklare att sälja för dem och då blir det också mer attraktivt att boka på våra båtar här i nord. Detta har visat sig vara mycket omtyckt ute i världen och har gett oss ett ökat antal bokningar. Idag vill alla ha klara riktlinjer att arbeta efter. Vi har också ökat antalet säsonger för att kunna justera priserna bättre efter behovet att hyra båt.

Läs mer om köpa / hyra ut i vår PDF

Oceanis-41_10.jpg