Hyra båt i Sverige och utomlands

Ca 7000 svenskar hyr båt utomlands varje år. Vem skall man välja ? Nya charterbolag startar upp varje år med hjälp av nya program och boknings system. På västkusten finner ni oss Yachtcharter sweden, Swedeharter, Bohuscharter, Navigare oh några andra som riktar in sig på ett land som t.ex. More Sailing i Kroatien.

I Stockholm har vi Sailmarine, RTC, Boatcharter Stockholm, Midnightsun sailing, Sailon m.m. Det spelar inte så stor roll vem man väljer. De flesta försöker givetvis boka på de charterfimor som man under åren har skaffat sig störst förtroende för. Visst kan det gå fel ibland och det är mycket som kan hända med en båt. Bokar man här hemma har man någon att vända sig till om något går fel.

Vi som hålle på med uthyrning här hemma vet att det kan bli tufft ibland. Gästerna som har hyrt kanske kommer in försent och de som skall ha samma båt kommer tidigt. Vissa sköter båten som om det vore sin egen och andra kan behandla båten hur som helst. In och utcheckning sker oftast på lördagar och det är liksom här hemma svårt att få tag på segelmakare eller reservdelar till motorer, navigations instrument kylar mm. Det mest går som tur är att lös tack vare duktiga mekaniker. Hjälper inte det går det att få en likvärdig ersättningsbåt.

Vi har hyrt ut båtar i Grekland, Kroatien, Turkiet och andra länder runt medelhavet som Italien, Frankrike och Spanien. Båtuthyrning i dessa länder har pågått i flera år och det finns tusentals charterfimor och båtar att välja på- Vissa är bra och andra är bara ute för att tjäna snabba pengar och behålla depositioner.

Vi som ha hållit på i flera år vet vilka det är säkrast och bäst att samarbeta med. Vem ni väljer avgör ni. Vi hoppas givetvis på att ni väljer oss. Vem ni än väljer att hyra båt av, så hoppas vi att ni får en trevlig båtcharter semester

Featured Posts
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic