Vår Marina i Göteborg

Ny satsar vi stort inför säsongen 2017 med flera nya båtar. Även Marinan börjar bli klart. Nytt för i är en ny service station med tvättmaskin och torktumlare. Vår Gästhamn är öppen hela året. Ring hamnkaptenen Håkan på tel 031518052.

Marinpartners startar upp med ett nytt kontor och ett stort utbud av nyare segelbåtar. Sidan under uppdatering. Besök gärna marinpartners.se

Nu har utlandsbokningen startat för att möta våren i Medelhavet. Vi har båtuthyrning i Kroatien, Greklan, Turkiet, samt på andra exotiska platser som Karibien och Thailand. Besök vår sida boatcharter-sweden och boatcharter-online.com Ett enkelt och tryggt sätt att hyra båt till riktigt bra priser.

Vi planerar även att få fart på vår cafeteria 2017, med ett stort utbud av välsmakande pizzor.

God Jul och Gott nytt år till alla våra kunder i Sverige och utomlands. Varmt välkomna till säsongen 2017

Featured Posts
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic